Genieten

De Gemoedelijkheid ligt in het ruime en groene Dommeldal. De omgeving is uitermate geschikt voor een heerlijke fietstocht, maar daarnaast zijn er diverse mooie wandelroutes in de omgeving.

 

Mocht u even willen genieten in de stad? De stad Eindhoven ligt op enkele kilometers afstand van De Gemoedelijkheid. Hier kunt u terecht voor een gezellig terrasje, shoppen of dineren. Hier zijn ook diverse musea in de omgeving, zoals het Philips Museum, PSV museum, DAF museum en het Van Abbemuseum. Mocht u nog vagen hebben gedurende uw verblijf dan kunt u altijd terecht bij de gastheer of gastvrouw van De Gemoedelijkheid.

 

In de nabije omgeving van De Gemoedelijkheid bevindt zich het gezellige dorp Nuenen. Nuenen staat bekend om zijn geschiedenis met Van Gogh en biedt diverse mogelijkheden om kennis te maken met Van Gogh.

RESTAURANTS

Er bevinden zich veel goede restaurants in de omgeving van De Gemoedelijkheid, hieronder vindt u een kleine selectie:

ACTIVITEITEN

Er is voldoende te doen in de omgeving van Nuenen:

Fietsen

De Gemoedelijkheid ligt in het ruime en groene Dommeldal. De omgeving is uitermate geschikt voor een heerlijke fietstocht.

www.fietseropuit.nl

Wandelen

De Gemoedelijkheid ligt in het ruime en groene Dommeldal. Er zijn diverse mooie wandelroutes in de omgeving.

Musea

Vincentre is de naam van het nieuwe Van Gogh Museum aan de Berg in Nuenen. Tijdens een bezoek aan het Vincentre ontdekt u hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde in Nuenen. U ervaart en beleeft de dingen zoals hij ze ook beleefde.

www.vangoghvillagenuenen.nl

Dierenrijk

Bezoek Dierenrijk, dé Kinderdierentuin van Nederland!

www.dierenrijk.nl

Thermen

Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness & Healthresort Thermae Son. Het resort is gelegen in Son en Breugel en vlakbij Eindhoven. Het is de ideale plaats om te ontspannen en inspannen. Ervaar bij Thermae Son een gemoedelijke Brabantse sfeer en optimale gastvrije service.

www.thermaeson.nl

Meer weten? Neem gerust even contact met ons op!